مقاله «نقد نگاه موعودگرایانه بهائیت به مفهوم ابن الانسان بر اساس متون ادیان» به قلم دکتر محمّد علی پرهیزگار در شماره 49 فصلنامه علمی – پژوهشی مشرق موعود منتشر شد.
چکیده
کنیه «ابن الانسان» از اصطلاحات کتاب مقدس است که یهودیان آن را بر مسیح موعود آخرالزمان تطبیق میکنند؛ مسیحیان نیز حضرت عیسی(علیه السلام) را ابن الانسان موعود کتاب مقدس و منجی آخرالزمان معرفی میکنند. برخی شیعیان نیز با تطبیق کارکردهای «ابن الانسان» با مهدی موجود موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) این شخصیت را همان منجی اسلام میدانند. در این میان بهائیان که از انشعابات انحرافی تشیع است، با تطبیقهای گوناگون ، در پی دستیابی به اهداف خودشان هستند.
این نوشتار بر پایه روش پژوهش توصیفی ـ تحلیلی تطبیقهای شخصیت «ابن الانسان» را از دیدگاه یهودیت و مسیحیت و اسلام و گروه منحرف بهائیت بیان میکند؛ سپس به تحلیل آنها میپردازد. در پایان این شخصیت را همان حضرت عیسی(علیه السلام) میشناسند که همراه امام مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهد آمد و به آن حضرت اقتدا خواهد کرد و سرانجام بر پایه تحریف و تناقضات در تطبیقات بهائیان، آنان را نادرست شمرده و نقد میکند.
کلید واژه
ابن الانسان موعود، آخر الزمان، منجی موعود، نقد بهائیت، پسر انسان
مقالات مرتبط
لینک پیگیری مقالات در پیام رسانها:
ایتا:
https://eitaa.com/bahaiat